Χρήστος Δεδούσης

MSc (Manual Therapy), Neurac Instructor, CMT Approved Instructor

Βιογραφικό

MSc (Manual Therapy), Neurac Instructor, CMT Approved Instructor

Ο Χρήστος Δεδούσης αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Manual Therapy στο Πανεπιστήμιο του Birmingham στην Αγγλία (MSc in Advancing Practice – Specialist in Manipulative Physiotherapy). Εργάστηκε ως εξειδικευμένος Φυσικοθεραπευτής μυοσκελετικών παθήσεων σε κρατικά Νοσοκομεία (μεταξύ αυτών και στο Εθνικό Κέντρο Παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης της Αγγλίας – Stoke Mandeville Hospital – National Spinal Injuries Centre) καθώς και στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και Αγγλία. Πλέον εργάζεται ως εργαστηριούχος Φυσικοθεραπευτής με αποκλειστική ενασχόληση την αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων και ειδικότερα δυσλειτουργιών της Σπονδυλικής Στήλης και αθλητικών κακώσεων(www.dedousisphysio.gr).

Είναι εγκεκριμμένος καθηγητής της μεθόδου των Συνδυασμένων Κινήσεων (Combined Movement Theory) στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Dr Chris McCarthy και είναι επίσης πιστοποιημένος καθηγητής της μεθόδου Neurac της Redcord διδάσκοντας σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Κίνα, ΗΑΕ, Ρουμανία, Αζερμπαιτζάν, Ινδία, Τουρκία, Λίβανο, Κύπρο κτλ). Είναι εξωτερικός καθηγητής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Manual Therapy του CY -OMT στην Κύπρο. Επιπλέον έχει διατελέσει βοηθός αναγνωρισμένων καθηγητών σε σειρά σεμινάρίων Manual Therapy.

Είναι Φυσικοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού BC (A1, A2) από το 2013 και επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας ποδοσφαίρου του Αστέρα Τριπολης.

Είναι μέλος του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών της Αγγλίας (CSP Reg.No: 080409) καθώς και του Συλλόγου Manual Therapists της Αγγλίας (MACP Reg.No: 11335).

Περισσότερες πληροφορίες για τον Pano Barla θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών – Βελονιστών της Αγγλίας (AACP) θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: